Elindultunk!

Végre-végre, ismét egy utazós / költözős blog :)

Ha véletlenül a rokonokon és kollégákon és igazi barátokon kívül más is idetévedne, némi intro: egy párként 3 közös év után döntöttünk úgy, hogy belevágunk a nyugat-európai életbe, és Írországba költözünk.

Egyikünknek lesz munkája már az elejétől, másikunknak nem. Egyikünk kocka, másikunk nem.  Egyikünk alkalmazott lesz, másikunk inkább saját vállalkozásban gondolkodik. 

Szóval ha minden jól megy, és türelem is lesz elég, akkor lesz itt minden a következő hetekben / hónapokban / években (?).

Egyébként 2015. szeptember 16-án érkeztünk meg Galway városába, és mivel sok ismerős érdeklődik (és persze lusták is vagyunk, mindent tízszer elmesélni nem mindig jó móka), ezért úgy döntöttünk, blogba öntjük érzéseinket. Amint a poszt idejéből látható, már egy napja kinn vagyunk, ezért eleinte a friss bejegyzések mellett visszatekintős posztok lesznek leginkább. Vagy nem - majd kialakul.

Ja, igen. A poszt elején egy képet láthattok a a repülőből fotózva. A végére akartuk tenni, de még nem tudjuk, hogy kell :) Amint megbarátkoztunk a blog.hu kezelőfelületével, majd ez is változik.

Címkék: intro