Rövidposzt - Mosolygó város

Mielőtt még hazaköltöznénk, volt egy fontos feladatunk: mosollyal telerakni Galway városát. Küldetés teljesítve.

geocaching_galway_city.png

Tegnap reggel úgy döntöttünk, felkeressük a még két hiányzó geoládát, és bár megküzdöttünk értük, de végül sikerült megtalálni őket.

A fenti térképen minden egyes sárga mosolygó fejecske egy-egy megtalált geoládát jelöl (34 darab). Az egyetlen szomorú fejecske egy nem megtalált ládát jelöl, amely azonban hamarosan archiválásra kerül, mivel kb. egy éve eltűnt. A szürke láda már archivált ládát jelöl, a piros pedig egy közelgő közösségi eseményt.

Ez a 34 megtalált láda valójában olyan 40-45 között lehet, ugyanis az elmúlt 2-3 évben találtunk jó pár olyan ládát, ami azóta sajnos már elveszett, és archiválva lett (egy adott időintervallumnál hosszabb archív ládákat nem mutatja meg a térkép). 

Összesen már 177 ládánál tartunk, szerencsére nem csak a városban születtek találatok az elmúlt hónapokban. Azért az az alábbi statisztikából is jól látható, hogy 2018-ban jól belehúztunk, idén még csak januárban és márciusban nem sikerült legalább 10 ládát begyűjteni egy hónapban.

geocaching_stats.png

Reméljük pár év múlva majd visszatérünk egy kirándulás keretein belül, hogy majd az akkor újonnan elhelyezett ládákat is begyűjtsük. Addig is, most már nyugodtabban alszunk, hiszen tudjuk, hogy mosolyra fakasztottuk a várost :)

Persze a móka nem áll meg, ám szeptemberben már új vadászterületünk lesz ... felkészül:

szeged.png